Wednesday, February 16, 2011

Saya Pemalas :)

yela tuu , saya memang seorang yang pemalas. nape ta percaya ? percaya laaa. saya ni pemalas tahap dewa kura - kura . kalau kura - kura tahu pun di tak mengaku saya kawan dia. mana taknyaa kalau keje asyik bangun makan tido , bangun makan tido. itu je kojenyaa. maka perasaan malas dengan cara sengajanya datang tanpa diundang. nampak ta ? bertapa pemalasnya saya. tak nampak lagi meyh saya cerita lagii.

saya nii suka tangguhkan kerja, pantang orang suruh buat kerje mesti saya kata "nanti laa" "jap lagii laa" "esok - esokkan bole buat" sampai mcm tu sekali perangai dewa kura - kura saya nii.
ada kalanyaa saya sampai malas nak mandii. ada je alasan bagi kat papa supaya tak mandii. macam sekarang yang saya buat =,= papa da suruh saya mandii dari pukul 7 tadii tapi saya tetap ta mandi sampai sekarang siap bole tuliss blogg lagii bagus ta perangaii saya ? gred A kan kan kan :)

so sebelum papa saya libass saya , saya rasa lebih baik saya pergi mandi sekarang . byeee semuaa. sayang korang . muawh ! XOXO**p/s; anda nmpak apa yang saya cuba smpaikan . saya cuma nak cakap saya tak mandii lagii jee :P

No comments:

Post a Comment